0

Squash og peberfrugt med risfyld

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Halver squashen og skrab den bløde kerne væk. Halver peberfrugten og fjern blomst og kerner. Hak rød- og hvidløg fint og sauter det i lidt olie. Kom gurkemeje og ris ved og sauter til risene er blevet nærmest klare.

Hæld tomater og hønsefond ved, krydr med salt og peber og lad det simre til risene er møre – tjek om der skal mere væde ved undervejs. Fordel fyldet i de halve grøntsager, drys med rasp og læg en lille klat smør på hver.

Bag dem i ovnen i ca. 20 min. ved 175°C. Serveres varme til alle kødtyper.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

En krydderurt er en plante, der hel eller kun let findelt tilsættes maden for at fremhæve en smag eller få maden til at smage af noget ekstra. Urterne kan bruges både tørrede og helt friske. De har været brugt som smagsgivere gennem hele historien og utvivlsomt også før. Wikipedia