Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skræl glaskålet, og skær det i lange tynde stænger. Hak korianderne, både stilke og blade, med en kniv, og skær limefrugten i både.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sek. på den anden side. Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt.
Tag fisken af panden, og kom kokosmælk og currypaste op i panden. Kog det igennem et par minutter, tilsæt ærter, og lad dem lune med.
Anret ris og fisk i en dyb tallerken. Hæld den varme sovs over, drys med koriander og glaskål, og servér med limebåde på siden.
Kundekommentarer ()