0
Stegt kulmule i rød karry med glaskål, koriander og ærter

Stegt kulmule i rød karry med glaskål, koriander og ærter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

korianderglaskållimeris, basmati
1 min.
Ordn grøntsagerne

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

Skræl glaskålet og skær det i lange tynde stænger. Hak korianderne, både stilke og blade, med en kniv. Skær limefrugten i både.

ærter, frostrød curry pastekokosmælkkulmulefilet med skind
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt. Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sek. på den anden side. Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt.

Tag fisken af panden, og kom kokosmælk og currypaste op i panden. Kog det igennem et par minutter og tilsæt så ærter og lad dem lune med.

limekoriander
20 min.
Anretning

Anret ris og fisk i en dyb tallerken. Hæld den varme sovs over, og drys med koriander og glaskål. Server med limebåde på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?