Start med at sætte linserne over at koge i rigeligt vand med et skud salt. De skal koge i 15-20 min.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl porren, og fjern top og rod. Skær porren i mundrette stykker.
Skræl rødbederne, og skær dem i grove chunks på ca. 2x2 cm.
Vend porrer og rødbeder med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen, og bag dem på en bageplade, til begge dele er møre, og har taget lidt farve.
Hak mandlerne, og drys dem over grøntsagerne, når der mangler ca. 5 min. af stegetiden.
Pisk en dressing af lige dele citronsaft og olivenolie. Hak kapers med en kniv, og bland dem i dressingen.
Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme, og tilsæt en smule olie.
Krydr fisken med salt og friskkværnet peber. Steg fisken i 3-4 min. på den ene side, og ca. 30 sek. på den anden. Ønsker du fisken helt gennemstegt, skal du stege den i 3 min. på hver side.
Anret drænede linser i en dyb tallerken. Vend grøntsagerne med dressingen, og kom dem ovenpå linserne sammen med fisken.
Velbekomme!
Middelhavs-krydderi indeholder:
Kundekommentarer ()