Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skrubbe kartoflerne grundigt, og skær dem i både. Vend dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen.
Bag kartoflerne i ca. 25 min., til de er møre, og har taget godt med farve.
Skyl blomkålet, skær det ud i buketter, og skær dem derefter i tynde skiver med en kniv eller et mandolinjern.
Rist nødderne på en tør pande, til de har taget lidt farve. Hak dem groft med en kniv.
Vend blomkål, nødder, masser af fintrevet limeskal og limesaft sammen i en skål.
Varm en pande op ved højeste blus, og tilsæt en smule olie. Del fisken i kuvertstykker, steg dem ca. 3-4 min. på skindsiden, og derefter 30 sekunder på den anden side. Hvis du ønsker fisken helt gennemstegt skal du stege fisken 3-4 minutter på begge sider. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret kartofler, fisk og syrligt blomkål på en tallerken, og kom til sidst en god skefuld creme fraiche ved.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()