0
Stegt kuller i tomatsovs med ris og rosiner
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

jasminris
1 min.
Kog risene

Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.

kullerfilet uden skindtomatpassatagaram masala
3 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker., og steg dem hårdt på en godt varm pande i en smule olivenolie i 2-3 min. Tag fisken af panden, og tilsæt krydderblanding og tomatsovs til panden. Lad det koge lidt ind, og kom så fisken tilbage på panden. Lad det simre 1-2 min., så fisken bliver helt færdig.

rød peberfrugtrucola
10 min.
Lav salaten

Skær den røde peber i tynde strimler, og vend dem sammen med rucola, et par dråber olivenolie og et godt skud groftkværnet sort peber i en skål.

Bemærk, at du også kan lave peberfrugten til gnavegrønt, hvis ungerne foretrækker det.

rosiner
20 min.
Anretning

Rør risene løse med en gaffel, og vend rosiner i. Anret på en tallerken med fisk, sovs og salaten på siden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?