0

Stegt kulmule med grillet grønt på hjemmelavet stracciatella

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

frisk mozzarellafløde 9%
1 min.
Rør stracciatellaen

Riv mozzarellaen i små stykker og overfør til en skål.

Dæk det med fløde og krydr det grundigt med salt. Lad det stå på køl, indtil servering.

gulerodløgtomatersmå kartoflerrosmarin
5 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande (2 bradepander, hvis i er flere, end 3 mennesker) med bagepapir.

Skær guleroden og løgene i mundrette stykker og lad tomaterne, kartoflerne og rosmarinen være hel. Rør det hele godt sammen med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr godt med salt og peber.

Bag grøntsagerne i ca. 20 minutter., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og kartoflerne er blevet møre. Rør det godt rundt undervejs.

kulmulefilet med skind
20 min.
Steg fisken

Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelhøj varme. 

Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks. 

30 min.
Anretning

Hæld stracciatellaen i et stort fad og anret de bagte grøntsagerne henover. Servér fisken til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?