Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Riv mozzarellaen i små stykker og overfør til en skål.
Dæk det med fløde og krydr det grundigt med salt. Lad det stå på køl, indtil servering.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande (2 bradepander, hvis i er flere, end 3 mennesker) med bagepapir.
Skær guleroden og løgene i mundrette stykker og lad tomaterne, kartoflerne og rosmarinen være hel. Rør det hele godt sammen med 1/2 spsk. olie pr. person og krydr godt med salt og peber.
Bag grøntsagerne i ca. 20 minutter., indtil grøntsagerne har fået godt med farve og kartoflerne er blevet møre. Rør det godt rundt undervejs.
Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks.
Hæld stracciatellaen i et stort fad og anret de bagte grøntsagerne henover. Servér fisken til.
Kundekommentarer ()