Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang og find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Skær spidskålen ud i mundrette stykker. Halvér tomaterne.
Bemærk, at kålen er tiltænkt at skulle spises rå, men hvis man ønsker stegt spidskål til retten, er det bare at stege den af på panden, efter fisken er stegt.
Skær fisken i kuvertstykker, og krydr dem med lidt salt og friskkværnet sort peber.
Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden og ca. 30 sekunder på den anden side.
Tag fisken af panden, og kom karrysaucen på. Giv den et opkog, og juster smagen med et par skefulde creme fraiche. Herefter må saucen ikke koge.
Anret ris, fisk og karrysauce i en dyb tallerken, og kom kål, tomater og peanuts i separate skåle, så kan man selv tilsætte til retten efter smag.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()