0
Stegt kulmule med nudler, krydrede agurker og pak choy

Stegt kulmule med nudler, krydrede agurker og pak choy

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kulmule, Hvedemel, Durummel, Jordnødder, Nødder, Sesam, Soya

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

agurksweet chili saucepeanutshvidløglimekorianderpak choy
1 min.
Ordn grøntsagerne

Start med at sætte en stor grydefuld godt saltet vand over at koge til nudler.

Skær agurken ud i ukurante, mundrette stykker.

Snit hvidløget super tyndt. Hak peanuts fint. Hak korianderen groft, både blade og stilke.

Kom koriander, peanuts, sweet chili og hvidløg op i en lille skål sammen med agurkerne. Rør godt rundt, og smag til med lidt salt, masser af limesaft og evt. lidt soya.

Skær pak choy i tynde både.

nudler
15 min.
Kog nudlerne

Når vandet bulderkoger, tilbereder du nudlerne efter anvisning på pakken.

kulmulefilet med skind
20 min.
Steg fisken

Skær fisken i kuvertstykker.

Varm en pande op ved høj varme, og tilsæt en smule olie. Steg fisken i 3-4 min. på skindsiden, og derefter i ca. 30 sekunder på den anden side. Fisken er færdig, når den er mælkehvid. Krydr med salt og friskværnet sort peber.

25 min.
Anretning

Anret nudlerne i en dyb tallerken med fisk, agurker og pak choy ovenpå. Kom evt overskydende marinade fra agurkerne med.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?