Sæt bulguren over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog i ca. 15 min., til den er mør.
Skyl tomat og agurk, og skær begge dele i store tern. Snit hvidløget super tyndt med en skarp kniv.
Kom alle dele op i en skål inklusiv evt. tomatsaft. Krydr med salt og friskkværnet peber, og vend godt rundt. Lad det trække til senere.
Varm en pande godt op. Krydr og steg kyllingebrystet i ca. 3-4 min. på hver side. Lad det trække lidt herefter, og skær det så i tynde skiver.
Hæld saften fra tomat/agurkblandingen over i en anden skål. Pisk lidt olivenolie ned i saften, og vend grøntsagerne rundt heri.
Vend rucola og kylling sammen med grøntsagerne.
Anret bulguren i bunden af en tallerken med salaten ovenpå. Slut af med at rive osten over retten.
Velbekomme!
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()