0
Stegt kylling med bulgur og saltet grønt
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fjerkræ
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grov bulgur
1 min.
Bulgur

Sæt bulguren over at koge i rigeligt, saltet vand. Kog i ca. 15 min., til den er mør.

agurktomaterhvidløg
6 min.
Grønt

Skyl tomat og agurk, og skær begge dele i store tern. Snit hvidløget super tyndt med en skarp kniv.

Kom alle dele op i en skål inklusiv evt. tomatsaft. Krydr med salt og friskkværnet peber, og vend godt rundt. Lad det trække til senere.

kyllingebryst uden skind
10 min.
Kylling

Varm en pande godt op. Krydr og steg kyllingebrystet i ca. 3-4 min. på hver side. Lad det trække lidt herefter, og skær det så i tynde skiver.

30 min.
Anretning

Hæld saften fra tomat/agurkblandingen over i en anden skål. Pisk lidt olivenolie ned i saften, og vend grøntsagerne rundt heri.

Vend rucola og kylling sammen med grøntsagerne.

Anret bulguren i bunden af en tallerken med salaten ovenpå. Slut af med at rive osten over retten.

Velbekomme!

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?