Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skræl hvidløgsfedene, og dræn bønnerne for vand.
Kom en generøs mængde god olivenolie i en gryde.
Snit hvidløgene tyndt med en skarp kniv, og sautér dem i olien ved mellem varme, til de er møre, men uden at de tager farve. Tilsæt herefter bønnerne til gryden, og lad dem varme godt igennem under låg i ca. 3-4 min. Smag til med rigeligt friskkværnet peber og salt.
Skræl selleriet med en kartoffelskræller, så du undgår for meget spild, skær det i tynde skiver, og snit disse skiver ud i tynde strimler á la størrelsen på en tændstik. Skær æble i lignende strimler.
Pluk mynten ud i blade, og vend selleri, æble og mynte sammen i en skål sammen med yoghurten. Krydr med friskkværnet peber, men ingen salt før lige inden servering.
Varm en pande op ved mellem varme med en smule olie.
Krydr kyllingebrysterne grundigt med salt og friskkværnet peber, steg dem ca. 3-4 min. på hver side, og lad dem trække et par minutter inden servering.
Varm bønnerne op igen, tilsæt lidt mere god olivenolie, og riv citronen fint ned i gryden.
Anret bønnerne i bunden af en dyb tallerken med kyllingebrystet ovenpå, og sellerisalaten på siden.
Kundekommentarer ()