0
Stegt kylling med selleri/æblesalat og hvide bønner
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hvide bønnerhvidløg
1 min.
Bønner

Start med at skrælle hvidløgsfedene og dræn bønnerne for vand.

Kom en generøs mængde god olivenolie i en kasserolle. Snit hvidløgene tyndt med en skarp kniv og sauter dem i olien ved mellem varme til de er møre - men uden at de tager farve. Tilsæt herefter bønnerne til kasserollen og lad dem varme godt igennem under låg - ca. 3-4 minutter. Smag til med rigeligt, friskkværnet peber og salt. 

knoldselleri testrødt æblemyntegræsk yoghurt
5 min.
Sellerisalat

Skræl selleriet med en kartoffelskræller, så du undgår for meget spild. Skær herefter selleriet i tynde skiver og snit så dem ud i tynde strimler a la størrelsen på en tændstik. Skær æble i lignende strimler.

Pluk mynten ud i blade og vend selleri, æble og mynte sammen i en skål, sammen med yoghurten. Krydr med friskkværnet peber - men ingen salt før lige inden servering.

kyllingebryst uden skind
15 min.
Kylling

Varm en pande op ved mellem varme med en smule olie. Krydr kyllingebrysterne grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg kyllingen ca. 3-4 min. på hver side og lad den trække et par minutter inden servering.

citron
25 min.
Anretning

Varm bønnerne op igen, tilsæt lidt mere god olivenolie og riv citronen fint ned i gryden. Anret dem i bunden af en dyb tallerken med kyllingebrystet ovenpå. Anret sellerisalaten på siden.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?