Start med at skrælle hvidløgsfedene og dræn bønnerne for vand.
Kom en generøs mængde god olivenolie i en kasserolle. Snit hvidløgene tyndt med en skarp kniv og sauter dem i olien ved mellem varme til de er møre - men uden at de tager farve. Tilsæt herefter bønnerne til kasserollen og lad dem varme godt igennem under låg - ca. 3-4 minutter. Smag til med rigeligt, friskkværnet peber og salt.
Skræl selleriet med en kartoffelskræller, så du undgår for meget spild. Skær herefter selleriet i tynde skiver og snit så dem ud i tynde strimler a la størrelsen på en tændstik. Skær æble i lignende strimler.
Pluk mynten ud i blade og vend selleri, æble og mynte sammen i en skål, sammen med yoghurten. Krydr med friskkværnet peber - men ingen salt før lige inden servering.
Varm en pande op ved mellem varme med en smule olie. Krydr kyllingebrysterne grundigt med salt og friskkværnet peber. Steg kyllingen ca. 3-4 min. på hver side og lad den trække et par minutter inden servering.
Varm bønnerne op igen, tilsæt lidt mere god olivenolie og riv citronen fint ned i gryden. Anret dem i bunden af en dyb tallerken med kyllingebrystet ovenpå. Anret sellerisalaten på siden.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()