0
Stegt kylling og nudler med peanutssauce og syrlige gulerødder

Stegt kylling og nudler med peanutssauce og syrlige gulerødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Grønne kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kokosmælkpeanutbutter
1 min.
Peanutsauce

Kom kokosmælk og peanutbutter op i en gryde, og giv det et opkog. Sørg for at få pisket peanutbutteret godt ud i kokosmælken.

kyllingebryst uden skindgaram masala1
5 min.
Kylling

Sæt en gryde letsaltet vand over til at koge nudler i.

Skær kyllingen ud i strimler, og vend dem med krydderblandingen.

gulerødderforårsløglime
10 min.
Grønt

Skrub gulerødderne, og skyl forårsløgene.

Skær gulerødderne i tynde strimler med en kniv eller et mandolinjern. Snit forårsløgene tyndt - gerne lidt på skrå.

Bland gulerødder og forårsløg i en skål, og vend masser af fintrevet limeskal og -saft op i.

25 min.
Kylling

Når vandet bulderkoger, koges nudlerne efter anvisning på pakken. De skal være al dente.

Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingestrimlerne i ca. 4-5 min., til de er gennemstegte.

30 min.
Anretning

Smag peanutsaucen til med salt - eller lidt soya, hvis du har.

Anret nudler og kylling i bunden af en dyb tallerken, og hæld saucen over. Kom salaten ovenpå.

Velbekomme!

Bonusinfo

Garam masala indeholder: 40% spidskommen, 30% korianderfrø, 10% kanel, 10 % grøn kardemomme, 5% nelliker, 5%  laurbærblade

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?