Kom kokosmælk og peanutbutter op i en gryde, og giv det et opkog. Sørg for at få pisket peanutbutteret godt ud i kokosmælken.
Sæt en gryde letsaltet vand over til at koge nudler i.
Skær kyllingen ud i strimler, og vend dem med krydderblandingen.
Skrub gulerødderne, og skyl forårsløgene.
Skær gulerødderne i tynde strimler med en kniv eller et mandolinjern. Snit forårsløgene tyndt - gerne lidt på skrå.
Bland gulerødder og forårsløg i en skål, og vend masser af fintrevet limeskal og -saft op i.
Når vandet bulderkoger, koges nudlerne efter anvisning på pakken. De skal være al dente.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingestrimlerne i ca. 4-5 min., til de er gennemstegte.
Smag peanutsaucen til med salt - eller lidt soya, hvis du har.
Anret nudler og kylling i bunden af en dyb tallerken, og hæld saucen over. Kom salaten ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()