Kom 1/2 dl eddike, 1/2 dl vand og 1/2 spsk. sukker pr. person i en gryde, og varm det op, indtil sukkeret er opløst.
Skær agurken i tynde skiver. Når sukkeret er opløst, kommes agurken i eddiken for at trække indtil servering.
Skær løgene i tynde skiver, og læg dem på en kold pande eller i en kasserolle. Sæt panden/kasserollen over ved middelhøj varme, og steg løgene i 1/2 spsk. olie pr. person. Løgene skal steges i ca. 10 min. under omrøring, til de er karamelliserede og bløde. Krydr med salt, peber og lidt eddike.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte. Kom den skyllede bulgur i en gryde, og tilsæt vand, så det godt og vel dækker. Kog i 8-10 min. under låg ved middel varme. Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.
Skyl selleri og squash, og hak dem begge groft.
Vend bulgur, squash, selleri og creme af peberfrugt og soltørrede tomater godt rundt, og smag til med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 min. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, og servér straks.
Servér laksen med bulgursalat, løg og agurkesalat.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()