Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær kartoflerne i mundrette tern. Pluk basilikum ud i blade, og snit bladene i strimler.
Fjern de 2-3 yderste blade på rosenkålene, og pluk resten af kålene ud i blade. Snit dem alternativt fint med en kniv, hvis det skal gå lidt stærkere. Kom rosenkålene op i en skål sammen med masser af fintrevet limeskal. Tilsæt et godt skud limesaft, men gem lidt til senere. Vend rundt, og lad kålene trække til servering.
Find en stor gryde frem, og sæt den over ved mellem varme med et skud olivenolie. Steg kartoflerne 2-3 min., tilsæt så currypasten, og lad den stege med et minuts tid.
Kom de drænede kikærter op i gryden sammen med kokosmælken, og lad det hele simre under låg i ca. 5-7 min., til kartoflerne er møre.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt en smule olie.
Del fisken i kuvertstykker, krydr grundigt med salt og friskkværnet peber, og steg dem 3-4 min. på den ene side, til kødet næsten er gennemstegt, og derefter ca. 30 sekunder på den anden. Vil du have fisken gennemstegt, så lad den stege 3-4 min. på begge sider.
Smag curryen til med limesaft og lidt soya, hvis du har.
Anret curryen i dybe tallerkener med den stegte fisk ovenpå, og rosenkålene på siden. Slut af med at drysse basilikum over retten.
Kundekommentarer ()