0

Stegt rødspættefilet med rødkålsslaw og kold citronsauce med dild og peberrod

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Slaw: Start med at lave en dressing: Rør sukker, eddike og sennep sammen til sukkeret er opløst. Pisk 1 dl cremefraiche og 2 spsk. mayonnaise i og smag til. Befri kålen for grimme blade, fjern stokken og snit bladene fint. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Vend begge dele i dressingen og lad slaw’en trække mindst 20 min. på køl.

Sauce: Rør 1 dl cremefraiche, 2 spsk. mayonnaise, revet skal fra hele citronen (prøv først med det halve, hvis det er en stor citron), fintrevet peberrod og klippet dild sammen og smag til med salt, peber og evt. citronsaft.

Fisk: Bland melet godt med salt og peber og vend fileterne heri. Steg dem gyldne på begge sider i smør.

Server retten sammen med små kogte kartofler og evt. dampet broccoli og godt groft brød.

Del

Kommentarer og forslag til opskriften