0
Stegt salat med kapersmarinade, kartofler og frisk oregano - og stegt kuller

Stegt salat med kapersmarinade, kartofler og frisk oregano - og stegt kuller

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Kuller

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kullerfilet med skind
1 min.
Fisken

Tag fisken ud af køleskabet og dub den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i kuvertstykker. Krydr med salt og peber og læg den til side til senere - ikke på køl.

små kartofler
3 min.
Kartofler

Skrub kartoflerne grundigt og halvér dem. Kom dem i en gryde med letsaltet vand og kog dem stille og roligt til de er møre - ca. 5-7 min.

hjertesalat
10 min.
Hjertesalat

Halver hjertesalaten og skyl den grundigt ind i mellem bladene, uden at plukke bladene af stokken. Dryp den grundigt af bagefter.

frisk oreganocitronskalotteløgsaltede kapers
15 min.
Oregano

Skræl løget og hak det superfint. Pluk oreganoen ud i blade.

Sigt kapersne og hak dem fint, eller mos dem groft i en morter. Vend oregano, løg og kapers sammen i en skål. Tilsæt et godt skud olivenolie og smag til med fintrevet skal og saften fra citronen. Og gerne et godt skud friskkværnet sort peber.

hjertesalatkullerfilet med skind
20 min.
Hjertesalat

Stegt hjertesalaten kort på en super varm pande, med en smule olie. Salaten skal tage farve, men beholde noget bid og sprødhed.

Vend salaten godt rundt i ansjosmarinaden.

Varm den samme pande op igen og tilsæt lidt olie. Steg fisken ca. 4-5 min på den ene side og 30 sekunder på den anden.

30 min.
Anretning

Anret fisken på en tallerken. Hæld vandet fra kartoflerne, vend dem rundt med en lille smule olivenolie og anret dem ved siden af fisken. Kom salaten ovenpå kartoflerne og kom resterende ansjosmarinade henover.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?