Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs hele opskriften grundigt igennem, inden du går i gang med at lave maden.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Start med at skære kartoflerne i store både og græskarret i stykker der minder om i størrelsen. Vend begge dele med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bag i ovnen til begge dele er møre - ca. 25 min.
Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv. Hak løvstikken fint - både stilke og blade.
Kom creme fraichen op i en kasserolle og giv den et kort opkog. Kom løg, løvstikke og masser af fintrevet citronskal ned i og smag til med salt og groftkværnet sort peber.
Fold fileterne på langs, så de bliver dobbelt tykkelse. Varm en stor pande op ved høj varme og tilsæt lidt olie. Steg fisken ca. 2-3 min. på hver side til de har taget godt med farve og er møre. Krydr med salt.
Skær æblet i små tern, mens fisken steger.
Anret bagt grønt på tallerkenen sammen med fisken og kom sauce over. Husk at røre godt rundt inden du tager. Slut af med at drysse æbletern over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()