Sæt en gryde med vand (uden salt) over at koge.
Skræl gulerødderne, skyl dem og skær dem i grove stykker. Kog gulerødderne i ca. 10 min., indtil de er helt møre, når der trykkes på dem med en ske.
Sigt vandet fra, og mos gulerødderne med et piskeris eller en stavblender til mosen får en cremet konsistens. Tilfør fløden undervejs for at få den optimale konsistens. Mosen skal være lidt mere flydende, end hvis man lavede en kartoffelmos.
Smag til med salt og peber.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Skyl spidskålen grundigt, og flæk den i kvarte eller 1/8. Læg stykkerne på et ildfast fad, og bag uden fedtstof i 10-15 min., indtil kålen har fået godt med farve og er blevet mør. Pres efterfølgende citronsaft henover.
Del hver dejkugle i 4 lige store stykker, og flad dem tyndt ud med fingrene. Overfør dejene til en ny bageplade dækket med bagepapir, og bag brødet 3-4 min. før servering. 1 brød pr. person.
Pil løget, skær det i fine skiver, og vend skiverne godt rundt med 2 spsk. eddike pr. person og lidt salt.
Skær fisken i portionsstørrelser, og læg dem i et ovnfast fad, der passer til størrelsen på fisken, så den ligger tæt til kanten og uden mellemrum mellem stykkerne. Fisken bages i ovnen i ca. 5 min. Tjek den løbende under bagningen. Fisken skal være mælkehvid, så er de færdig.
Servér fisken med puré, brød, kål og syltede rødløg.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()