Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 225 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Skær kartoflerne i både, spred dem ud på bagepladen, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr dem med salt. Bag kartoflerne i ca. 20 min., indtil de har fået en gylden farve og er bløde ind til midten. Rør evt. lidt i kartoflerne undervejs for en jævn stegning.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge.
Skær broccolien i mundrette stykker og kog i 1 minut.
Sigt vandet fra og lad broccolien dampe af.
Kom 1/2 tsk. sukker pr. person i en stor skål og hæld lidt kogende vand i, så sukkeret opløses.
Riv ingefæren og hvidløget ned i skålen og tilsæt 1 tsk olie og eddike pr. person og soyaen.
Lige før servering kommes broccolien i skålen og vendes godt rundt.
Smag til med evt. salt, eddike og sukker.
Hæld yoghurten i et fad og krydr med salt.
Lige før servering anrettes kartoflerne henover yoghurten.
Varm en pande op ved høj varme og skær fisken i portionsstørrelser.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i ca. 3 min. ved middelhøj varme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, krydr godt med salt og servér straks.
Servér fisken med kartoflerne og broccolien.
Kundekommentarer ()