Forvarm ovnen til 200 grader.
Skræl eller skrub jordskokkerne grundigt under vand, flæk dem, og overfør dem til en bageplade dækket med bagepapir. Vend jordskokkerne i 1/2 spsk. olie, krydr med salt, og bag dem i ca. 20 min., til de er møre, og har fået godt med farve.
Skær fisken i store stykker, krydr stykkerne med salt på alle sider, og læg dem til side.
Varm sovsen op i en kasserolle.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 spsk. olie pr. person. Læg fiskens skindside på panden, og lad den stege i 3 min. ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider.
Tag fisken af panden, halvér citronen, og steg den på skærefladen, indtil den får godt med farve.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Servér fisken med et skud citronsaft, jordskokker, trofi og skysauce.
Kundekommentarer ()