Næringsfordeling pr. person
Energi: 575 kcal
Fedt: 16,5g
Kulhydrat: 73g
Protein: 31,8g
Kostfibre: 10g
Forvarm ovnen til 200 °C. Krydr fisken med salt på alle sider og læg til side.
Kog couscoussen som angivet på pakken.
Vask græskaret grundigt (det behøver ikke skrælles), halvér det og kassér kernehuset med en ske. Skær græskaren ud i ca. 2 x 2 cm tern og vend det med hoisinsauce, 1 tsk. olie pr. person, krydderi og salt.
Fordel græskaren ud på en bageplade dækket med bagepapir og bag den i ca. 20 min, til den har fået mørk overflade og blød midte.
Varm en pande op ved høj varme.
Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie. Læg fiskens skindside på panden og lad det stege i 3 min ved middelvarme.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min på begge sider.
Tag fisken af panden og lad den hvile.
Skyl mynten grundigt og afdryp for vand. Pluk bladene og hak den fint med en skarp kniv. Vend couscoussen med mynten, rødløget og 1 tsk. olie pr. person.
Server fisken med det bagte græskar og couscoussalaten.
Shichimi tôgarashi blev oprindeligt solgt som urtemedicin i det 17. århundrede, shichimi togarashi (der bogstaveligt talt betyder "syv smags chilipeber") er en krydret-velsmagende blanding af groft malet chili plus forskellige ingredienser afhængigt af regionen, producenten og kokken der blander den. Nogle japanske sælgere tilbyder endda tilpassede blandinger. Foruden chilen inkluderer typiske ingredienser sansho eller Sichuan-peber, tørret citrusskal, sesamfrø, birkes, hampefrø, ingefær, hvidløg, shiso og noritang.
Vores indeholder:
Shichi-mi tôgarashi indeholder: 10% tørret mandarinskal, 5% tørret orangeskal, 5% tørret ingefær, 10% sanshô peber (alternativt sechuan peber), 5% sort peber, 10% ristet sesam, 10% hvide birkes, 20% chili pulver, 10% sort sesam, 5% hvidløgspulver, 10% tørrede tangflager.
Kundekommentarer ()