0
Stegt torsk med på ravioli med pesto og bagt selleri
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Husk

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

knoldselleriovn
1 min.
Bag selleri

Start med at sætte en stor grydefuld vand over til at koge pasta i - husk et godt skud salt. Og tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skræl selleriet og skær det i grove både. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bag i ovnen ca. 25-30 min til de er møre.

græskarkernertorskefilet med skindpandeIldfast fad
10 min.
Steg græskarkerner og fisk

Skær fisken i kuvertstykker.

Sæt en stor pande over ved mellemhøj varme. Rist først græskarkernerne 2-3 min og tag dem af igen. Varm panden op igen, tilsæt lidt olivenolie og steg fisken ca. 3-4 min på skindsiden. Tag fisken af panden og læg dem over i et ildfast fad med skindsiden op. Krydr med salt og friskkværnet sort peber.

Sæt panden til side uden at rengøre den - medmindre der er brankede rester på.

basilikum pestoravioli med spinat og ricotta
20 min.
Kog ravioli

Kog ravioli i gryden til de er al dente - se anvisning på pakken.

Når de er færdige kommer du dem over i panden fra før på mellem varme. Tilsæt ca. 3 spsk pastavand pr kuvert til panden og lad det koge op. 

Træk panden af varmen, kom pestoen op i og vend godt rundt så pestoen kommer godt rundt over det hele. Krydr med lidt friskværnet sort peber.

citronrivejern
30 min.
Anretning

Anret ravioli og torsk på en tallerken med bagt selleri ved siden af. Kom græskarkerner og godt med fintrevet citronskal over selleri - og evt et par dråber citronsaft på fisken. 

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?