Vend rodfrugter i 0,5 spsk olie pr. person. Drys med salt. Kom dem i et fad og bag dem i 25 min ved 225 grader.
Varm bollerne efter anvisning på pakken.
Skyl bladselleri, estragon og agurk, og skræl løgene.
Snit bladselleri i tynde skiver. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud med en ske. Skær resten af agurken i små bidder.
Pluk estragonen, og hak den fint.
Snit skalotteløgene i super tynde skiver. Bland agurk, estragon, selleri og løg i en lille skål, og tilsæt godt med fintrevet citronskal og en smule citronsaft.
Del fisken i kuvertstykker. Dup dem tørre med et stykke køkkenrulle, og krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber.
Varm en stor pande op ved højeste blus, og tilsæt 0,5 spsk olie pr. person. Steg fisken på skindsiden 3-4 min., til fisken begynder at få en mælkehvid farve. Vend den så, og steg ca. 30 sekunder.
Anret rodfrugter på en tallerken med fisken ovenpå og salaten på siden.
Server brødet ved siden af.
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kommentarer og forslag til opskriften