Start med at plukke bladene af salvien, og snit dem fint med en kniv.
Skyl squashen, og skær den i små tern.
Hak hvidløgene fint.
Sæt en stor pande over ved høj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Steg gnocchi i 3-4 min., til de har taget lidt farve og er blevet sprøde.
Tag gnocchi af panden, og varm den op igen med lidt ny olie. Steg bacon, til den har taget farve, men den skal ikke være helt mørk og sprød.
Skru lidt ned for panden, tilsæt gnocchi, hvidløg og salvie, og lad det stege med et minuts tid, uden at hvidløget tager farve. Vend squashternene i og smag til med salt, friskkværnet peber, fintrevet citronskal og evt. lidt olivenolie.
Fortynd creme fraichen med lidt citronsaft, og krydr med lidt salt.
Pluk salaten ud i blade, og skyl den.
Vend salat og creme fraiche løst sammen i en skål.
Anret gnocchi i en tallerken, og salat i en lille skål.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()