0
Stegte koteletter med gnocchi og bagte blomkål med oliven

Stegte koteletter med gnocchi og bagte blomkål med oliven

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

blomkål
1 min.
Bag blomkålen

Indstil ovnen på 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Skær kålen i mundrette stykker, spred dem ud på bagepladen, krydr godt med salt og bag i ca. 25 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

persillegrønne oliven, uden sten
10 min.
Forbered persille og oliven

Dræn oliven for væde.

Hak persillen groft.

kotelet af gris
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved middelhøj varme. 

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person i ca. 4 min. på hver side, indtil det har fået godt med farve og lige netop er gennemstegt. 

citron
25 min.
Steg gnocchien

Tag kødet af panden, og steg gnocchierne i ca. 3 min. ved jævnlig omrøring, indtil de har fået lidt farve.

Vend blomkålen med oliven, persille og citronsaft. 

30 min.
Anretning

Skær kødet i tynde skiver, og krydr godt med salt og peber.

Servér med blomkål og gnocchier. 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
552 kcal
Fedt:
23,7 g
heraf mættede fedtsyrer:
6,4 g
Kulhydrat:
48,4 g
heraf sukkerarter:
7,9 g
Kostfibre:
8 g
Protein:
32,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?