Sæt en stor gryde med vand og et godt skud salt over at koge. Kog nudlerne i ca. 2-3 minutter, til de er al dente - smag dig frem. Sigt herefter vandet fra nudlerne, vend dem med en smule olie, og gem dem til senere i en skål med låg på.
Skær tofuen i små tern, og kom dem op i en skål. Riv skallen fra limefrugten fint ned i skålen. Tilsæt også basilikumblade, og vend det hele rundt. Smag til med salt, friskkværnet peber og gerne lidt soya, hvis du har.
Halver pak choy, og skyl dem godt. Dryp dem grundigt af for vand, og steg dem kort på en meget varm pande. De skal blot tage lidt farve, men beholde lidt bid.
Varm en stor pande op, og tilsæt en smule olie. Tilsæt nudlerne og kormapastaen, og steg det hele kort, mens du vender rundt i det ofte.
Steg i alt ca. 2-3 minutter, og smag bagefter til med salt og masser af limesaft.
Bemærk, hvis du laver mad til 1 person, skal du kun bruge ca. halvdelen af kormapastaen.
Anret nudlerne i bunden af en dyb tallerken med pak choy og marineret tofu ovenpå.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()