0

Stegte nudler med wokstrimler, sprøde grøntsager og koriander

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Overhæld nudlerne med kogende vand, dæk dem til og lad dem trække i 10 min. Skær gulerødderne i tynde tændstikker og snit forårsløgene i skrå skiver. Rens peberfrugten, skær den i tynde strimler og skyl bønnespirerne. Hak chili og ingefær fint og bland det sammen med soja, saft af 2 limefrugter, sukker, lidt salt og peber. Varm lidt olie godt op i en wok og rist kødet i 2 min. Tilsæt sojablandingen og lad det simre i yderligere 2 min. Tag kødet op med en hulske og kom i stedet grøntsagerne i wokken. Sauter i 2 min., vend kød og nudler i og rist til nudlerne er gennemvarme. Smag til og server i dybe skåle med drys af friskhakket koriander og en limebåd på toppen.

Server sammen med en sprød grøn salat og evt. godt brød.

Kommentarer og forslag til opskriften