0

Stegte nudler med wokstrimler, sprøde grøntsager og koriander

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Durummel, Æg, Soya, Nødder

Fremgangsmåde

Overhæld nudlerne med kogende vand, dæk dem til og lad dem trække i 10 min. Skær gulerødderne i tynde tændstikker og snit forårsløgene i skrå skiver. Rens peberfrugten, skær den i tynde strimler og skyl bønnespirerne. Hak chili og ingefær fint og bland det sammen med soja, saft af 2 limefrugter, sukker, lidt salt og peber. Varm lidt olie godt op i en wok og rist kødet i 2 min. Tilsæt sojablandingen og lad det simre i yderligere 2 min. Tag kødet op med en hulske og kom i stedet grøntsagerne i wokken. Sauter i 2 min., vend kød og nudler i og rist til nudlerne er gennemvarme. Smag til og server i dybe skåle med drys af friskhakket koriander og en limebåd på toppen.

Server sammen med en sprød grøn salat og evt. godt brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?