Rib og kog de grønne bønner i letsaltet vand i ca. 5-7 minutter. Køl ned i isvand. Del dem et par gange med et skråt snit. Striml savojkålen, snit løget i tynde skiver og hak hvidløgene fint. Pisk æg og hvider godt sammen. Varm olie i en wok og rist alle grøntsagerne 5-7 min. Tilsæt krydderier og steg et par minutter. Kom risene i og varm igennem. Tilsæt den rå æggemasse og vend rundt til det hele har fået en lækker, cremet konsistens. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften