Sæt en stor gryde godt saltet vand over at koge til nudler.
Når vandet koger, kommes nudlerne i, og de koges, til de er al dente. Dræn herefter vandet fra, og kom nudlerne over i en skål. Vend et par dråber olie rundt i nudlerne, så de ikke klistrer sammen.
Skyl agurk, chili og spidskål. Halvér agurken, og skær den i tynde skiver. Snit spidskålet super tyndt med en skarp kniv.
Pisk en dressing af masser af limesaft og lidt sukker. Snit chilien i tynde strimler, og hak basilikum groft.
Hak peanuts med en kniv.
Vend agurk, spidskål, chili, basilikum og peanuts sammen i en skål med dressingen. Bemærk, du kan selv styre mængden af chili, men det klæder retten at have lidt styrke.
Rens svampene, og pluk dem ud i strimler. Pil hvidløget, og snit fedene super tyndt med en skarp kniv.
Varm en stor pande op ved højeste varme. Steg svampene 2-3 min., til de har taget farve og er blevet møre. Tilsæt hvidløgene, og lad dem stege med et minut. Træk så panden fra varmen, og tilsæt hoisinsaucen.
Rør godt rundt, og krydr med lidt salt.
Kom nudlerne op i panden, og vend det hele grundigt sammen.
Anret i bunden af en dyb tallerken med den spicy salat ved siden af.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften