0
Svampebøf a la creme med vintersalat og ris
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

ris, basmati
1 min.
Kog risene

Sæt vand over, og kog risene efter anvisning på pakken.

bladselleripæreskalotteløglimedildbabyspinat
3 min.
Lav salaten

Snit bladselleri i tynde skiver. Tag endelig evt. blade på bladselleri med i salaten. Hak skalotteløget super fint med en skarp kniv.

Skær pæren i tynde både, og hak dilden fint, både stilke og blade.

Pisk en marinade af lige dele limesaft og olivenolie i en skål. Krydr med groftkværnet sort peber. Du skal bruge ca. 2 spsk. færdig marinade pr. kuvert.

Vend alle ovenstående ingredienser op i skålen sammen med babyspinaten, og vend godt rundt med marinaden.

svampebøffensvampe sovs
20 min.
Steg bøffen

Varm en pande op ved mellemhøj varme. Tilsæt lidt olie, og steg bøffen ca. 2-3 min på hver side, til den har taget godt med farve. Skru ned for panden, tilsæt svampesovsen, og lad den koge op omkring bøfferne.

30 min.
Anretning

Anret ris på en tallerken med bøffen ovenpå. Kom sauce over bøffen, og servér salaten på siden.

Bonusinfo

Svampebøffen fra PLANTESLAGTERNE er en økologisk plantebaseret bøf af champignon, rødbeder og brune ris smagt til med frisk timian.

Med godt bid fra de grove grøntsager og ris, egner bøffen sig perfekt til burgere, eller for sig selv til salat, samt til sovs og kartofler. 

Tilberedes på en pande eller i ovn indtil gennemvarm. 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?