0

Svamperisotto med forårsløg og timian (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Snit forårsløgene i skiver og gem det grønne til senere. Hak hvidløgene fint og sauter dem i lidt olie sammen med den hvide del af forårsløgene. Del svampene i mindre stykker, kom dem i gryden og sauter videre et par minutter. Skyl risene godt under koldt vand og rens for evt. sten og urenheder. Hæld dem i gryden sammen med timian og rist dem let af til de begynder at blive gennemsigtige. Hæld hvidvinen på og rør rundt til den er helt opsuget af risene. Start på kalvefonden; tilsæt lidt ad gangen og rør til væden er blevet optaget - fortsæt indtil al kalvefonden er brugt. Rør smørret i og smag til med salt og peber. Server med en grøn salat og godt brød til eller om tilbehør til kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?