0
Svinekotelet med bagte sødekartofler og krydret cremefrisk

Svinekotelet med bagte sødekartofler og krydret cremefrisk

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
kotelet af grisolivenolie, ekstra jomfruSkagen Secret krydderisalt
1 min.
Kødet

Læg kødet op i et ildfast fad, og krydr det med 1/2 spsk. olie pr. person, halvdelen af krydderiblandingen og salt på alle sider. Sæt det til side til senere.

søde kartoflersort peber
5 min.
Søde kartofler

Forvarm ovnen til 225 grader. Skrub kartoflerne grundig under vand, og skær dem i grove stykker.

Spred dem ud på en bageplade dækket med bagepapir, hæld ½ spsk. olivenolie pr. person henover, og krydr med salt og peber. Bag kartoflerne i ca. 20 min, indtil de har fået godt med farve og er blevet helt bløde.

Kom ligeledes kødet i ovnen, ca. 10-15 min. før de søde kartofler er færdige.

bladselleriagurksalt
15 min.
Salaten

Skyl bladsellerien og agurken grundigt, og afdryp for vand. Skær sellerien i så tynde skiver som muligt, og lad dem evt. ligge i vand i lidt tid, hvis man ønsker at udvande lidt af den kraftige smag. Flæk agurken i 4 stykker, fjern kernehuset, og skær ligeledes agurken i tynde skiver. Krydr grøntsagerne med salt, og lad lidt af væsken dræne fra.

hvidløgcreme frisk 9%Skagen Secret krydderi
25 min.
Dressingen

Pil hvidløget, riv det ned i en skål, og rør det sammen med creme frisk. Tilsæt resten af krydderiblandingen, og smag til med salt og peber.

Vend agurken og bladsellerien i dressingen lige før servering.

30 min.
Anretning

Servér kødet sammen med de søde kartofler og agurkesalaten.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
519 kcal
Fedt:
32,5 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,7 g
Kulhydrat:
26,5 g
heraf sukkerarter:
9,4 g
Kostfibre:
5,2 g
Protein:
28 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?