Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 200 grader alm ovn.
Skær agurken ud i små tern. Halver tomaterne og snit kålen super fint med en skarp kniv.
Hak dilden fint, både stilke og blade. Vend yoghurt og dild sammen i en skål.
Tag kødet ud af posen og pluk eller skær det ud i rustikke, mundrette stykker.
Steg dem hårdt på en pande i en smule olie, så de tager godt med farve - ca. 3-4 min.
Lun pandekagerne kort i ovnen - 1-2 min og hold dem lune i et klæde.
Anret tlayuda ved bordet med grønt, kød og yoghurt. Server en limebåd på siden til hver.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()