0

Torsk i parmaskinke med soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner samt hvidløgsristede champignoner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Champignoner: Trim champignonerne og snit hvidløgene i tynde skiver. Varm lidt olie på en pande og rist svampene 4 min. deri. Kom hvidløget ved, krydr med salt og peber og rist videre til væden er fordampet og champignonerne gyldne. Tag panden af varmen, vend det hakkede persille i og smag til.

Fisk: Kom tomater, basilikum og pinjekerner i en foodprocessor og kør det til en tyk pasta. Tilsæt olie undervejs til det har en passende cremet konsistens og smag til med salt og peber. Skær fisken i 8 ensartede stykker og fordel tomatpastaen ovenpå. Vikl et stykke skinke om hver og læg dem på en bageplade. Bag ved 180°C i 15-20 min. til fisken er mør og skinken let sprød.

Server med bagte kartoffelklodser, lidt hollandaisesauce og godt groft brød til.

Kommentarer og forslag til opskriften