0

Varm salat af blomkål, rød peberfrugt og vilde ris (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog risene i letsaltet vand som anvist på emballagen. Del blomkålen i buketter og skær den rensede peberfrugt og løget i mellemstore tern. Varm et godt skvæt olie op på panden og sauter løg og blomkål 2 min. Kom peberfrugten ved og sauter yderligere 2 min. - grøntsagerne skal bibeholde et sprødt bid. Rør de drænede ris, tørret frugt og honning i og varm det igennem. Smag til med balsamico, salt og peber og server som tilbehør til fx stegt kylling eller en bøf - eller som den er med en god guacamole og brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?