0

Varm salat af brede bønner, tomater og rød peberfrugt (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær bønnerne i lange skrå stykker, overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 3-4 min. Rens peberfrugten og skær den i strimler. Halver tomaterne og snit hvidløgsfeddet i tynde skiver. Varm olien op i en sautépande og kom peberfrugt og hvidløg ved. Rist det hurtigt af og tilsæt balsamico, oregano, salt og peber. Lad det simre 5 min. og kom tomater og de drænede bønner ved. Varm salaten igennem og smag til. Skyl salaten, bræk den i mundrette bidder og bred den ud på et flot fad. Anret de varme grøntsager ovenpå salaten, høvl flager af parmesan henover og server straks som tilbehør til alle typer af fjerkræ, fisk eller kød.

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?