0

Varm thainudelsalat med pak choi, svampe og syltet ingefær (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, overhæld med rigeligt kogende vand og lad dem trække til de er møre. Snit løget i tynde både og pak choien i 1 cm brede strimler. Rens svampene og skær dem i ensartede bidder. Pisk sesamolie, fish sauce, chiliflager, finthakket syltet ingefær og 4 spsk. olie sammen og stil til side. Varm lidt olie op i en wok og rist grøntsagerne 3-4 min. Kom de drænede nudler ved og vend hurtigt rundt - de skal kun lige varmes igennem. Kom salaten i en skål, vend dressingen i og smag til med salt og peber. Server straks med et stykke bagt laks, en kotelet (se video ovenover) eller kyllingespyd til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?