Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.
Skrub kartoflerne, og del dem i grove tern. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.
Bag kartoflerne i ca. 25 min. på en flad bageplade, til de er møre.
Skyl druer og bladselleri.
Halvér druerne, og snit bladselleri tyndt.
Pluk endiven ud i blade, og snit bladene i strimler.
Rist hasselnødderne på en pande 1 minut eller 2, og hak dem derefter groft.
Bland druer, bladselleri, hasselnødder og salat i en skål med lidt olivenolie og friskkværnet sort peber. Ingen salt!
Tør panden af fra før, og sæt den over blusset igen. Steg pølserne i en smule olie eller smør i 2-3 min. på hver side.
Anret kartofler og pølser på en tallerken med salaten på siden.
Slut af med at komme yoghurten over salaten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()