0
Vildtpølser med bagte kartofler og waldorfsalat med hasselnødder

Vildtpølser med bagte kartofler og waldorfsalat med hasselnødder

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

kartofler
1 min.
Kartofler

Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.

Skrub kartoflerne, og del dem i grove tern. Vend dem med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber.

Bag kartoflerne i ca. 25 min. på en flad bageplade, til de er møre.

bladsellerihasselnødderblå vindruer, stenfrieendive
5 min.
Waldorf

Skyl druer og bladselleri.

Halvér druerne, og snit bladselleri tyndt.

Pluk endiven ud i blade, og snit bladene i strimler.

Rist hasselnødderne på en pande 1 minut eller 2, og hak dem derefter groft.

Bland druer, bladselleri, hasselnødder og salat i en skål med lidt olivenolie og friskkværnet sort peber. Ingen salt!

vildtpølser fra Klosterheden
20 min.
Pølser

Tør panden af fra før, og sæt den over blusset igen. Steg pølserne i en smule olie eller smør i 2-3 min. på hver side.

yoghurt 3,5 %
30 min.
Anretning

Anret kartofler og pølser på en tallerken med salaten på siden.

Slut af med at komme yoghurten over salaten.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?