0

Vindrue-valnøddefocaccia med revet æble og rosmarin (1 brød)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skræl evt. æblerne og riv dem groft. Rør dem sammen med vand og olie i en stor skål. Rør mel, 85 g sukker, tørgær og 2 tsk. salt godt sammen med en gaffel, så gæren fordeles og hæld det i æbleskålen. Ælt det sammen til dejen er blød og elastisk og lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse. Slå dejen ned, del den i to og form hver halvdel til et fladt rundt brød, 1½-2 cm i tykkelse. Vend druer, valnødder og rosmarin med resten af sukkeret og fordel halvdelen af blandingen på den ene brødcirkel. Læg den anden cirkel ovenpå og tryk det godt ned om fyldet. Fordel resten af drueblandingen jævnt ovenpå brødet. Tryk det ned i dejen, så det sidder fast, pensl godt med olivenolie og drys med lidt salt. Dæk til med film og lad det hæve 20 min. Bag ved 175 grader i 30-40 min. til det er gyldent og gennembagt. Brødet er super godt som tilbehør til cremede supper, alle typer ost og italienske pølser.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?