0

Wokkede boghvedenudler med rødt spidskål, rødløg og sesam (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kom nudlerne i en skål, overhæld dem med spilkogende vand og lad dem trække ca. 15 min. til de er møre. Dræn dem godt og vend med sesamolien. Trim spidskålen for grove yderblade og stok og snit bladene i strimler. Snit rødløgene i tynde både og hak hvidløgene fint. Varm et skvæt olie godt op i en wok og tilsæt hvidløg og chili og rist kortvarigt til det begynder at dufte. Kom kål, løg og 2 spsk. vand ved, krydr med salt og peber og rør godt. Læg låg på og lad det dampe 2-3 min. til kålen lige er faldet sammen. Kom nudler, soja, ingefær, sesamfrø og eddike ved, vend godt og varm det hurtigt igennem. Smag til, anret og drys gerne med masser af friskhakket koriander. Server straks til fx stegt kylling, okse eller fisk og en god sød chilisauce til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?