Ceviche er rå fisk, som tilberedes / marineres i citrussaft, og det smager simpelthen fantastisk. Den syrlige lime og den fede fisk spiller fantastisk sammen.
Gå fisken efter for ben og skær den i små tern a ca. ½ x ½ cm.
Krydr fisken med lidt fint salt og sukker og dæk den til med film – stil fisken på køl indtil kort før servering.
Skær imens avokadoerne i tern på størrelse med fisken og vend med lidt limesaft (for at undgå oxidation) og snit forårsløg fint. Skræl agurken og kassér kernerne - skær den i små tern. Fjern kernerne fra chilien og hak eller snit den fint. Pres limejuice og rør med lige dele af din bedste olivenolie. Ca. 10 minutter før servering vendes fisken med dressingen (Ikke før da fisken ellers vil over marinerer og blive tør, hård og kedelig af syrebehandlingen). Vend et par minutter før servering med avokado, fintsnittede rødløg, agurk og forårsløg samt letknuste rosa peberkorn. Smag til med salt, sort peber og sukker.
Bag bollerne i en forvarm ovn ved 200 grader i 5-6 minutter.
Anret cevichen i skåle eller dybe tallerkner og dryp med lidt ekstra olivenolie. Pynt med masser af skyllet og plukket koriander.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()