0
"Murgh Makhani" på lange med palmekål & quinoa

"Murgh Makhani" på lange med palmekål & quinoa

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Indisk
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
langehvidløgingefærcitronfløde 38% (piskefløde)
1 min.
Fisk - del 1:

Del fisken i mindre, mundrette stykker. Vend fisken rundt i Murgh Makhani krydderiblandingen sammen med fløden. Tilsæt fintrevet ingefær, hakket hvidløg (brug det halve her), fintrevet skalotteløg samt saften af citronen. Lad fisken marinere i 5-10 min., gerne længere, hvis du har god tid.

quinoa
10 min.
Quinoa:

Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 min. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den varm under låg. 

lange
15 min.
Fiske "Murgh Makhani":

Læg fisken (marinaden skal med) i en gryde med tætsluttende låg, tilsæt flåede tomater, og rør forsigtigt rundt. Kog op. Kom låg på, og lad retten simre i 2-3 min. ved svag varme. Lige før servering røres små tern af koldt smør forsigtigt i (ca. 10-15 g pr person). Smag til med salt og sukker.

 

rødløgpalmekålhvidløg
20 min.
Palmekål:
Skær de træede ender af kålen, og kassér dem. Resten af kålen snittes fint, skylles og tørres i en salatslynge. Pil og fintsnit rødløg. Rist løg og det sidste hvidløg på en pande i en klat smør, til løgene begynder at tage farve uden at branke. Krydr med salt og peber. Kom kålen på, og rist den med, til den falder sammen. Krydr med salt og peber, og steg i yderligere 2-3 min.
30 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Velbekomme!

Bonusinfo

Murgh Makhani (butter chicken) krydderi består af:
25% gurkemeje, 20% korianderfrø, 20% spidskommen, 15% kanel, 10% chili, 10% tørret ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?