Del fisken i mindre, mundrette stykker. Vend fisken rundt i Murgh Makhani krydderiblandingen sammen med fløden. Tilsæt fintrevet ingefær, hakket hvidløg (brug det halve her), fintrevet skalotteløg samt saften af citronen. Lad fisken marinere i 5-10 min., gerne længere, hvis du har god tid.
Sæt en gryde med rigeligt, letsaltet vand over at koge med quinoa, og kog den i 15 min. Dræn vandet fra, og kom quinoaen tilbage i gryden. Hold den varm under låg.
Læg fisken (marinaden skal med) i en gryde med tætsluttende låg, tilsæt flåede tomater, og rør forsigtigt rundt. Kog op. Kom låg på, og lad retten simre i 2-3 min. ved svag varme. Lige før servering røres små tern af koldt smør forsigtigt i (ca. 10-15 g pr person). Smag til med salt og sukker.
Som vist på billedet.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()