Sæt risene over at koge efter anvisning på posen.
Skyl broccoli, og skrub gulerødderne. Fjern evt. urenheder.
Skær broccolien ud i små buketter, og snit gulerødderne i tynde, gerne lidt skrå skiver.
Skær svampene ud i tykke skiver.
Hak koriander groft med en skarp kniv.
Find en gryde og en stor pande eller wok frem.
Sæt gryden over ved mellem varme, og sautér currypasten af i et minut eller to. Tilsæt så kokosmælken, og giv den et opkog.
Varm panden/wokken op ved højeste varme, og tilsæt en smule olie. Steg først svampene ca. 2-3 min. på hver side.
Steg så broccoli og gulerødder hårdt i 2-3 min., så de tager lidt farve, men beholder lidt bid. Steg gerne over flere gange, så panden ikke køler ned.
Krydr grøntsagerne med lidt salt.
Smag curryen til med limesaft og gerne lidt soya, hvis du har.
Anret ris og grønt i en dyb tallerken, og kom den varme curry over.
Slut af med at drysse sesam og koriander over retten.
Velbekomme!
Kommentarer og forslag til opskriften