0
Grov salat med krydderbagt græskar, dampet broccoli og ferskner

Grov salat med krydderbagt græskar, dampet broccoli og ferskner

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder, Soya, Jordnødder, Cashewnødder, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarchipotlesauce krydderi
1 min.
Græskar

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl græskarret grundigt og fjern evt. urenheder - du behøver ikke skrælle det.

Fjern kernehuset og skær herefter græskarret ud i grove både. Gnid dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen. Bag dem i en bradepande til de er gyldne og møre - ca. 20-25 min.

10 min.
Kikærter

Dræn kikærterne for vand, vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem i ovnen, til de er sprøde - ca. 20 min.

broccoli
15 min.
Broccoli

Skyl broccolien og skær den ud i buketter. Kom buketterne op i en gryde og kom en smule vand heri, blot så bunden er dækket. Lad broccolien dampe under låg ved middelhøj varme, til de er møre - ca. 5-7 min.

Tag dem herefter op af gryden og krydr med lidt salt. 

flade fersknercashewnødder1
20 min.
Ferskner

Skær fersknerne ud i mundrette bidder og rist nødderne kort på en tør pande. Hak herefter nødderne.

Vend nødder, ferskner og broccoli sammen i en skål, med et par dråber olivenolie.

græsk yoghurt, 10%
30 min.
Anretning

Smør en stor skefuld yoghurt ud i bunden af en dyb tallerken. Anret de bagte græskar rund i tallerknen og kom broccoli, ferskner og nødder ovenpå.

Drys de sprøde kikærter over retten til sidst.

Bonusinfo

Indeholder:

25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?