Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl græskarret grundigt og fjern evt. urenheder - du behøver ikke skrælle det.
Fjern kernehuset og skær herefter græskarret ud i grove både. Gnid dem med lidt olivenolie, salt og krydderblandingen. Bag dem i en bradepande til de er gyldne og møre - ca. 20-25 min.
Dræn kikærterne for vand, vend dem med en smule olivenolie, salt og friskkværnet peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem i ovnen, til de er sprøde - ca. 20 min.
Skyl broccolien og skær den ud i buketter. Kom buketterne op i en gryde og kom en smule vand heri, blot så bunden er dækket. Lad broccolien dampe under låg ved middelhøj varme, til de er møre - ca. 5-7 min.
Tag dem herefter op af gryden og krydr med lidt salt.
Skær fersknerne ud i mundrette bidder og rist nødderne kort på en tør pande. Hak herefter nødderne.
Vend nødder, ferskner og broccoli sammen i en skål, med et par dråber olivenolie.
Smør en stor skefuld yoghurt ud i bunden af en dyb tallerken. Anret de bagte græskar rund i tallerknen og kom broccoli, ferskner og nødder ovenpå.
Drys de sprøde kikærter over retten til sidst.
Indeholder:
25% Chipotle, 25% sød paprika, 15% spidskommen, 15% paprikaflager, 15% tørret dild, 5% hvidløgspulver.
Kundekommentarer ()