Skræl løg og ingefær. Skær begge dele i tynde skiver.
Skrub gulerødderne, fjern top og bund, og skær gulerødderne i tern.
Varm en stor gryde op ved mellemvarme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sauter løg, ingefær og ca. 2/3 af gulerodsternene. Når grøntsagerne begynder at tage en smule farve i kanterne, tilsætter du krydderblandingen, og lader den stege lidt med. Tilsæt så kokosmælk og samme mængde vand, og lad det hele simre under låg i ca. 20 min., til grøntsagerne er helt møre.
Kog risene i rigeligt vand tilsat lidt salt i 10-12 min.
Hæld evt. overskydende vand fra, og lad derefter risene hvile i ca. 10 min.
Rist de resterende gulerodstern i en smule olivenolie på en pande.
Hak nødderne, og snit pak choy fint. Bland begge dele med gulerødderne.
Blend suppen helt lind, og smag til med salt. Anret den rygende varm i dybe tallerkener med ris og topping.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()