Creme fraiche og krydderi røres sammen til en marinade. Fisken lægges ned i marinaden, som fordeles godt over fisken.
Ingefæren rives fint.Det er ikke nødvendigt at skrælle den, men man kan gøre det hvis man synes. Ingefær skrælles nemmest ved at bruge siden af en lille ske til at skrabe skallen af med.
Risen skylles og koges under låg 10 minutter i forholdet 1:2 ris til vand.Put evt. en smørklat ned i gryden når risen er kogt og læg derefter et rent viskestykke over gryden med låget ovenpå, og lad risen trække yderlige 10 minutter inden den forsigtigt løsnes med en gaffel og kan serveres.
Blomkålen deles i små buketter og steges i lidt meget varm olie på en pande til den næsten er mør.Blomkål har godt af at få farve, så det gør ikke noget hvis den branker lidt. Tilsæt ingefær efter smag og lad den varme igennem. Smag til med salt og sukker og hæld blomkål/ ingefæren over i et ildfast fad.
Fileterne foldes sammen til små ”pakker” og lægges ovenpå blomkålen. Resten af marinaden hældes over fisk og grøntsagerne. Dryp godt med olivenolie og sæt fadet ind, lidt over halvvejs oppe i ovnen. Fiskefadet grilles i ca. 12-15 minutter til fisken bliver mælkehvid og marinaden har fået mørke pletter.
Anretning
Server fisken i fadet, drysset med friske koriander og med risen til.
Kommentarer og forslag til opskriften