Kom risene i en sigte, og skyl dem grundigt under rindende vand i 2-3 min. Kog 3 dl vand (pr. pose ris) op med 1 tsk. salt. Tilsæt de skyllede og drænede ris, og når vandet igen koger, røres en gang i risene. Der skrues ned, så risene netop simrer. Kog risene under låg i 10-12 min., til alt vandet er optaget i risene. Sluk, og lad risene hvile under låg i 10-12 min. Rør dem løse med en gaffel, og server straks.
Soigner, skræl og skær gulerødder i fin julienne (strimler). Brug gerne et mandolinjern hertil. Skær også rød peberfrugt i fine strimler. Skyl grøntsagerne i rigeligt, koldt vand, og dræn dem. Pil og snit skalotteløg og hvidløg fint. Pluk og skyl koriander.
Skær skindet af fisken. Dette gøres med en skarp kniv. Skær fisken ud i mindre stykker. Drys med lidt salt.
Brun fiskestykkerne af i lidt olie i en tykbundet gryde, dyb pande eller wok. Giv ikke fisken for længe, og sæt den til side til senere. Tilsæt hvidløg og skalotteløg til panden, og tilsæt karrypastaen (pas på, den er STÆRK, så prøv dig frem). Rist igennem i et par minutter på medium varme. Kom kokosmælk på, og lad det simre under låg ved svag varme i ca. 10 min. Tag låget af, og kog saucen ind til en cremet konsistens. Kom gulerødder og peberfrugt i, og kog dem med under låg i 2-3 min. Smag til med fishsauce, lidt (rør)sukker og limesaft. Vend den stegte fisk i, og server så snart fisken netop er gennemstegt.
Som vist på billedet drysset med plukket koriander.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()