0
Bagte, krydrede rødbeder med linsesalat og cremet ost

Bagte, krydrede rødbeder med linsesalat og cremet ost

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødbederharissapaste
1 min.
Bag rødbederne

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Skræl rødbederne og skær dem i grove chunks.

Vend dem med lidt olivenolie, salt og harissapaste, og bag dem i ovnen ca. 20 min., til de er møre.

grønne linser
5 min.
Kog linserne

Kom linserne i en kasserolle, og dæk med vand. Kom lidt salt ved, og kog ca. 15 min., til de er møre.

spidskålmyntepærerucola
10 min.
Lav salaten

Pluk mynten ud i blade.

Skær pærerne i skiver, og snit spidskål super fint med en kniv.

Vend rucola, mynte, pære og spidskål sammen i en skål, og smag til med lidt lys eddike.

frisk ricotta
25 min.
Anretning

Smør en god klat ricotta ud i bunden af en dyb tallerken, anret de drænede linser ovenpå, og kom bagte rødbeder og salat ved siden af.

Bonusinfo

Harissa er en nordafrikansk tyktflydende stærk chilisauce med bla. hvidløg, kommen, spidskommen og koriander. Den er især fremstillet og brugt i Tunesien og er central i det tunesiske køkken – men bliver brugt overalt i Nordafrika og Mellemøsten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?