Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skrab/skrub de nye kartofler, og kog dem i vand med godt med salt i ca. 15 min. Dræn vandet fra, og lad kartoflerne trække i 5 min. under låg.
Skær dem i skiver, kom dem i en stor skål, drys straks med salt og peber, og vend rundt.
Rør en dressing godt sammen af sennep og lidt god eddike (fx rødvinseddike eller balsamico). Pisk derefter dobbelt mængde af din bedste olivenolie deri.
Rør dressingen sammen med plukket, skyllet og hakket purløg, og smag til med salt, peber og lidt sukker.
Nip de grønne bønner, og kog dem i 7-10 min. i rigeligt, godt saltet vand.
Kom de kogte bønner i en sigte, køl dem af under den kolde hane, og lad dem dryppe godt af.
Soignér radiserne, skær dem i tynde skiver på et mandolinjern (pas på fingrene), og kom dem i en skål med iskoldt vand sammen med plukket salat.
Dræn salat og radiser, slyng dem tørre i en salatslynge, og kom begge dele op i skålen til de kogte kartofler sammen med salatosten.
Kom bønnerne i skålen til kartofler, salat og radiser, vend det hele med dressingen, og smag til med salt og peber.
Tænd airfryeren på 200 grader, og steg pølserne i ca. 8-10 min., til de er gyldne, gennemstegte og sprøde. Vend et par gange undervejs.
Som vist på billedet.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()