Fisken skæres ud i grove stykker på omkring 7x7 cm, lægges over i en skål og vendes i halvdelen af karry sauce-krydderiet. Riv skallen af en kvart lime pr. person meget fint over fisken også. Lad fisken stå og marinere.
10 min.
Grøntsager og sauce.
Risen sættes over at koge efter anvisningen på pakken.
Løgene snittes i fine strimler, og spinaten skylles.
Løgene steges i olie i en stor pande med låg, til de er blevet bløde og gyldne, hvorefter resten af karry-krydderiet hældes ned til løgene.
Skru op for varmen og hæld spinaten ned på panden. Lad spinaten falde sammen, og hæld så kokosmælken og rosinerne på panden. Tilsæt evt. en smule vand til panden også. Kog saucen op, og fordel så fiskestykkerne ned i panden. Låget lægges på og retten simrer ved lavest mulige varme med låget på, til fisken lige er gennemvarm, omkring 5-7 minutter.
30 min.
Anretning
Smag saucen til med limesaft, evt. en smule sukker, salt og peber og servér fisken med risen til
Kommentarer og forslag til opskriften