Nulstil dit kodeord



×
×
Mørksej på spinat-tomatpasta i flødecreme

Mørksej på spinat-tomatpasta i flødecreme

Opskriften er udviklet af:

Christina Damgaard-Sylvest
LynKassen
  • Hovedingrediens:
    Fisk
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    4 stjerner
    4
    4
    4

Ingredienser

Fremgangsmåde

    1. Tænd ovnen på 200 grader og smør et ildfast fad, der kan rumme både pasta og fisk.
    2. En stor gryde saltet vand sættes over at koge til pastaen.
    3. Spinaten skylles grundigt og slynges tør.
      Tomaterne deles i halve.
      1-2 fed hvidløg pr. person hakkkes fint.
      Courgetterne skæres i lidt store, mundrette stykker.
    4. Fisken duppes tør og skæres ud i portioner. Drys med salt.
    5. Pastaen koges til den er al delte, drænes og hældes tilbage i gryden. Vend spinaten ned i den varme pasta og vend flødeosten ned i også. Drys med salt og peber.
    6. Courgetterne steges ved hård varme i olie på en pande. De må gerne branke lidt i hjørnerne.  Når de er næsten færdige tilsættes det hakkede hvidløg og steger med et minuts tid.  Smag til med salt og masser af peber, og hæld courgetterne over i gryden også.  Vend rundt igen og hæld det hele over i det ildfaste fad.
    7. Skyl panden og varm den op igen. Nu steges tomaterne i olie ved meget hård varme et minuts tid.  Prøv at lade være med at røre i tomaterne mens de steger, men kun ryste panden så de ikke hænger i bunden.
      Tomaterne fordeles over pastaen i det ildfaste fad.
    8. Fisken lægges på toppen, der dækkes med stanniol og fadet bager i 10-15 minutter til fisken lige er blevet uigennemsigtig og gennemvarm.

      Anretning: Sæt fadet direkte på bordet og giv evt. parmesan til.
  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af LynKassen.
    Prøv LynKassen
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Gæste & weekend menu

Nu gør vi det nemlig muligt at nyde en gourmet restaurant oplevelse hjemme ved dit eget spisebord! Vores huskok har udarbejdet en udsøgt 3 retters men...

Pris fra
598,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Koldrøget Fanø Laks

Original Fanø Laks er en prisbelønnet og ganske særlig specialitet, som har modtaget Børsens Fødevarepris for "Sublim smag og råvarekvalitet".

Pris fra
189,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse